Verzenden & Retourneren

Hier vind je informatie over hoe wij bestellingen verzenden en wat de voorwaarden zijn omtrent het retourneren van producten.

Verzenden

De verzending van je brievenbuspost-bestelling geschiedt via Postnl, waarbij de tarieven van Postnl worden gehanteerd. De verzending van pakketpost-bestelling gebeuren via DHL. Je bestelling wordt met zorg verpakt. Stal 7 is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele fouten (beschadiging of verloren gaan van pakket) tijdens verzending. Op verzoek kun je een pakket verzekerd laten verzenden. Geef dit dan aan bij je bestelling. De kosten hiervan zijn voor rekening van jou als klant.

Retourneren

Bij het niet voldoen aan je verwachtingen, kun je de bestelling, op eigen kosten en in originele verpakking, retourneren. Je dient dan binnen 7 dagen contact op te nemen met Stal 7 met vermelding van de reden van retourneren. Onvoldoende gefrankeerde en onaangekondigde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. Binnen 5 dagen na aanmelding van je retourzending, dien je de ongebruikte artikelen te retourneren aan Stal 7, Steinweg 7, 6367 GM te Voerendaal. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, ontvang je het aankoopbedrag terug. Indien de retourzending niet binnen 7 dagen na levering is aangemeld bij Stal 7 of de retourzending niet binnen 5 dagen na aanmelding van de zending binnen is, behoudt Stal 7 zich het recht voor om retourzendingen te weigeren of om maar een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen.
Dit geldt tevens wanneer het vermoeden bestaat dat artikelen al gebruikt of beschadigd zijn.

LET OP: Op maat gemaakte en/of gepersonaliseerde spulletjes (met namen, eigen logo e.d.) kunnen niet geretourneerd worden, tenzij anders met Stal 7, vooraf, overeengekomen.