Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing voor www.stal-7.nl.
Door het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Bestelling

Via e-mail of direct in de webshop kun je een bestelling plaatsen. Na het plaatsen van een bestelling neem ik contact met je op en ontvang je de betalingsgegevens en levertijd via e-mail.

Betaling & Levertijd

De prijzen op de website zijn in euro’s inclusief btw en exclusief verzendkosten. Betaling kan plaatsvinden bij het afhalen van de bestelling in Voerendaal of door overschrijving op IBAN nummer NL41RABO 03006214 26 t.n.v. Vrolijk & Hip. Levering vindt plaats nadat de betaling is ontvangen. Verzoekjes worden gemaakt zodra het verschuldigde bedrag ontvangen is. Voor op maat gemaakte artikelen geldt een levertijd van 7 werkdagen. Gehinderd door overmacht kan het voorkomen dat Stal 7 zich niet kan houden tot het nakomen van enige verplichting naar jou als klant.

Garantie

Stal 7 levert unieke handwerkproducten waarbij kwaliteit, duurzaamheid, creativiteit en authenticiteit voorop staan en staat daarmee garant dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan hetgeen vermeld op de website. Uitzondering hierop zijn eventuele kleurverschillen. Foto’s van kleuren zijn altijd anders als ‘in het echt’, waardoor het door jou ontvangen exemplaar iets kan afwijken. Gebreken die zijn ontstaan door gebruik van het artikel (normale slijtage) of te wijten aan schuld van jou als klant vallen niet onder de garantie.
Om de kans op verkleuren tegen te gaan is het raadzaam om producten niet in het directe zonlicht te hangen en op de hand te wassen dan wel binnenste buiten te wassen bij voorkeur op lage temperatuur bij snelle handwas. De producten niet in de wasdroger en de applicaties indirect strijken. In het algemeen geldt dat van zonlicht en wassen, de kleuren en materialen minder mooi worden.

Auteursrecht en Privacy

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming van Stal 7 mag niets van deze website worden gebruikt voor andere doeleinden.
De door jou als klant verstrekte gegevens worden alleen door Stal 7 gebruikt en niet aan derden doorgegeven zonder toestemming van de klant.

De algemene voorwaarden worden van tijd tot tijd aangepast, lees voor iedere bestelling de voorwaarden opnieuw door.